09 April 2011

♥♥ BBQ funtion ♥♥

o5.00 am / 20110409

aku baru je sampai uma ni ! konon'y na tydo awal arini na *jungle tracking kn esok pagi HAHA ! last2 kul 5pagi gak aku sampi uma melepak la punye pasal :)) time lepaking ta terase penat langsung seronok sgt2 , p bile sampai uma je mate terus redup2 sayu . HAHA ! *sakai :P
------000------
actvities saya --->> :))
lam kul 7ptg cm tu la abg bulat maint' dept pick up aku ngan aen kat pantai and terus ke gombak :)) today dak2 main' dept tuh wat BBQ kt sane ! wahh yaww seronok sekali serious ta tipu :DD makan2 , ketawe2 , membahan2 tuh je la kerja ktorang ! seronok kalau sekali sekala berkumpul cmni tao !
------000------
funtion abes lam kul 11 lagipon na kene gerak eastin awal cuz aen and abg bulat that time in nite shif so rushing kene sampai hotel b4 la 11pm :)) awal jugak la sampai eastin p kenapa la aku kul 5pagi baru sampi uma ?? HAHA ! tingting ! *berfikir sambil menyebokk :)

nanti i update lagi ye :)) and sekali masuk pict time BBQ tuh ! now ta sempat da na uplode gamba da kul 6pagi pun aku na kene mandi dulu siap2 ke eastin hotel nanti lambat saya di tinggalkan and ta dapat na join *eastin jungle tracking , lalala :))

continue next epsode !
dadaaaa!
♥♥ iloveyou STALKER ♥♥ ! :))

2 comments:

fad ali said...

nice lah....

be my folowers..hehe..

singgah lah ek...

terjah tadi....=)

dylalola said...

tengss yaw !! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © typing is done by , dylalola