25 December 2011

ber-ice keting ! #ohhsem

menjadi manusia yang sedar pada diri, sambil angkat tangan belah kanan separa ketiak sambil mulut terkumak kamit mengakui bahawasanya dalam masa yang terdekat dua tiga dekan ini, saya banyak menghabeskan masa lagi taburkan duit di keliling shopping mall
mengaku -,-

entry dengan sratuslimaploh juta gambar ;|

Kalau tak percaya sila la ke bahagian bawah tanah, banyak tau saya tinggalkan duit bersama tapak kaki hoho. Okey STOP menarut ! :)
Nak bagi khidmat nasihat free tanpa ada caj bayaran, pada siapa yang kurang pengalaman main roller blades, dinasihatkan jangan sesekali cuba ice keting kalau taknak jadi nagka busuk di musim sejuk ! muahaha !
Hampir bertahun meninggalkan pengalaman pertama ber-ice keting, kini percubaan kedua bersama new *kelik yang gila the ohhsemm okey :) serious korang tak pernah bosan, eventho berkali-kali kerja dan keluar adalah spesis muka yang sama hihi.
#PelukCiumKalian -_-

Sebenarnya ni dah masuk pukul 1pagi, sekejap lagi dah nak kena bangun balik because im on morning shift -,- So tak boleh nak bermadah lagi berpantun pepanjang. see you guys ! okeybye !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © typing is done by , dylalola