11 September 2011

aktiviti yang still the ohhsem ◕‿◕

ke-esokkan harinya di pagi subuh yang hening ,

ping ping ping. kape la handfon ni tak boleh nak diam!(ambil handfon terus capak dalam lemari) after that, keluar bunyi lagu terus (haish siapa lagi yang call pepagi buta ni) haha. aiiyoo tidur membadak betol lah sampai lupa rupanya mereka kejutkan saya suruh bangun bersiap. jogging dyla fadila. cepat bangun !

apa lagi dah set nak tunggu disana dan di senun. dengan kadar segera terus capai towel besemangat terus bersiap. kata si ferer yang faiz dengan imran join. oke lah tuh penuh kan ahli mensyuarat tepian tasik haha. siap sekarang !
sesampai je titiwangsa terus nampak batang hidung faiz yang mancung tinggi kemain tuh :P mana pulak la si imran. haha imran stil berpegang dengan janji melayu. apa lah orang lain semua dah sampai laut cina selatan tasik titiwangsa tapi dia stil membadak lagi. cepuk imran ni nanti !
celamak la dekat farah. kasut awak cantik kemain la sayang haha ! ace awak jawap soklan saya. awak nak ber-skateboard ke nak ke mid valley yang kasut awak tuh lawa kemain tuh haha. awak nak goda ameer forteen dari saya ehh? (saya perasan)

plan kami semuanya melalut, bak kata mama ada saje plan korang nak buang masa kan. haha ini bukan buang masa la, tapi ini sesi kenyit mata lah haha. mama emak-emak mana la mama tahu haha .

nampak tak ciri-ciri kasih sayang yang penuh tuh haha, orang kate orang kalau suka dan sayangkan binatang maknanya awak ni dah boleh bawak kawin dah hehe. bukan apa la tapi dah nampak ciri-ciri ke-ibuan disitu :)


p/s : gila the ohhsem la kengkawan. tapi masih ketinggalan untuk menatap aksi seksi yang bakal ameer posing di tepian tasik tuh *muntah ! ini semua gara-gara hujan yang datang dengan racingnya! sedang typing baru lah sedar pict faiz satu pon tak ada la kan. apa kan daya dye semangat jongging hingga tinggalkan kami tercicir tanpa nafas wuhu :P


NEXT PLAN JUMPA PETANG NI

*mukabahagia*

3 comments:

Cik Areen said...

pnatnye larik 3round stengah.
tekentut-kentut berlari.
adeh adeh...

nape kite x teruskan larian dlm ujan je?
baru pose mjlh mangga.

dylalola said...

tiga round ? haha itu sungguh mengagumkan la my dear :DD

kalau tak hujan lima setengah pon boleh kan kan haha !

Suara Hati said...

best friend..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © typing is done by , dylalola