03 August 2011

Khairul Fahmi Putus Tunang

Nak ajak korang bergosip kejap jum jum sebelum masuk tidur ni kan hehe :P saya pasti berita mengenai hubungan si hero malaya , siapa lagi kalau bukan Khairul Fahmi Che Mat (apek) dengan tunang nye , aimie harmelia atau pada saya lebih mengenali si gadis ini dengan panggilan jejari runcing . kenapa jejari runcing ? click sini http://jejariruncing.blogspot.com/ (haa kantoi stalker blog die) *mana ada saya terview je saja nak tahu kisah cinta dia* (ecehh cover line ler tuh) keluar frontpage oke ! mula2 memang dah kecoh pasal keretakan hubungan dorang .
Khairul Fahmi dikatakan ada scandel . (Dahlia Teck) tapi ternyata tuduhan tu tidak benar setelah Apek tampil beri keterangan kepada pihak Harian Metro .
Dahlia Teck , konon scandel kepada Apek

kat blog jejari runcing pun ade puisi bertajuk doaku buat kekasih , rasanya puisi tu pon merujuk kepada keretakan yang dihadapi pleh pasangan ni . lepas tuh dok kecoh gambar Apek dengan perempuan lain la , apa lagi pasal status jejari runcing dekat facebook .
saya juga turut bersedih mendengar khabar angin ni *sambil kesat air mata* selalunya saya akan mengikut setiap perkembangan entry jejariruncing update (kan saya dah kata saya ni stalker) wekwek :P seronok mengikut perkembangan kisah beliau . nak pulak elia ada buat entry saat2 perkenalan dan detik pertemuan berlaku sampai la ke jinjang pelamin , ehh salah ke status bertunang #heart !

Diharap kedua2 Khairul Fahmi Che Mat dan Elia jejariruncing bersabar hadapi dugaan ye . Moga dikuatkan jodoh antara kalian . Tapi kalau ini kesudahannya sama samalah berdoa kepada Allah supaya ada yang terbaik untuk kita semua . Amin #come and big hug !

2 comments:

HARITH ISKANDAR said...

mcm2 komen yg dorang bagi.entah mane yg betul xtau la..ehe
janji pose mau cukup,yg lain tolak kejab ,1 bulan je :p

dylalola said...

betol tuh , semua tuh gosip semata2 kan . biasa la tuh just kena tabah la terima :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © typing is done by , dylalola