05 August 2011

hari terakhir hisyam bersama kami ! ◕‿◕

 
Goodbye to you my trusted friend
We've known each other since we were nine or ten
Together we've climbed hills and trees
Learned of love and ABC's
Skinned our hearts and skinned our knees

Goodbye my friend it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that spring is in the air
Pretty girls are everywhere
Think of me and I'll be there 

We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons have all gone
We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons have a
ll gone 
entry bermula dengan iringan music "season in the sun" dan permulaan gambar yang menunjukkan kami semua adalah sahabat segila bersama . ecehh seronok gitu kan muka bahagia memasing . untuk ringkasan jalan cerita saya baru je balik dari berlepak-ing with teman kerja sebumbung :) plan takde kelainan kitorang berkaraoke than makan konon bajed masing2 nak sahur . *tapi pukul lima jup lagi mama kejut sahur jugak* 
*pilihan saya masa kini 

apapon nyanyin beramai ramai tadi *we had joy we had fun we had season in the sun bla bla bla* betol2 buat hati saya terasa pilu . xtualy keluar farawell kali ni untuk hisyam , kitorang hanya boleh menatap mata hisyam and mendengar nyanyian nya bak pegganti awie tuh hanya tuk malam ni . today is lastday for hisyam , esok dia dah kene berangkat pulang ke sabah semula . wargh will be miss you syam ! takecare goodluck and keep in touch okeng . facebook ada kan so jangan pergi terus membawa diri . *kalau ada peluang dan rezeki nanti kami semua menyusul anda ke sabah ya* . eceehh takut rindu la tuh ! *vomitingg ! haha 


#Tiada apa yang lebih indah melainkan kenangan-kenangan selama bersama . Semakin meningkat usia kita, semakin banyak asam garam kehidupan yang kita perolehi. Sebagai bekalan di hari tua supaya kita tidak berasa kesunyian, keseorangan, sahabat adalah penting dan amat diperlukan. Senang dan susah dihadapi bersama. Sakit dan sihat ditempuhi bersama. Semuanya akan berlaku di atas dasar persahabatan *BIG HUG !

4 comments:

Cik Bell said...

westlife~~
suka2 ^_^

dylalola said...

we too cik bell :) tq <3

Anonymous said...

eh dy da bnty ea?
dpt kje len kew dy tue?

dylalola said...

yupyup , dye benti lol syg
blk sabah sudah uh huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © typing is done by , dylalola